Skip to main content

Toon Heesters begon 20 jaar geleden als eenmanszaak met zijn bedrijf "Heesters". In de loop der jaren is het bedrijf flink uit de kluiten gewassen en in 2021 hebben Joyce en Stan Dieker het roer van Toon overgenomen. Daarnaast is ook hun broer Nick inmiddels een vaste steunpilaar binnen Heesters, dat tegenwoordig bestaat uit Heesters Grondverzet B.V. en Heesters Verhuur B.V.

De voornaamste activiteiten van Heesters Grondverzet zijn, naast grondverzet ook bestratingswerkzaamheden en daarbij, hun specialiteit, sloopwerkzaamheden in winkelpanden, pakhuizen e.d.
Op locaties waar normaal gesproken met een grote machine zou worden gewerkt, maar waarvoor niet voldoende plaats is, voert Heesters de werkzaamheden uit met zijn mini- en midigravers. Het machinepark bestaat uit meer dan 20 minigravers, een aantal midigravers, schrankladers, hoogwerkers, wielladers, vrachtwagens van klein tot groot, etc.

Heesters heeft zich gedurende 20 jaar ook gespecialiseerd in verhuur van machines en bijpassend materieel, naar wens al dan niet met machinist.
Zowel Heesters Grondverzet als Heesters Verhuur zijn gevestigd in Biest-Houtakker. Deze locatie is goed bereikbaar voor het ophalen en afleveren van de huurmachines. Bovendien leveren wij desgewenst de gereserveerde machine(s) bij uw werklocatie af.

Heesters staat voor een persoonlijke benadering, eerlijke afspraken en kwaliteit in machines en werk.